کتاب معمای ابوالهول بزرگ: اکثریت بازدیدکنندگان جیزه (مصر باستان) در مواجه با شکوه و عظمت ابوالهول و اهرام احساس حقارت میکنند و خود را غرق در سکون حاکم بر این مکان مییابند. خبرهترین کارشناسان این عرصه نیز عجز خود را از حل این معما ابراز داشتهاند، با این وجود ژرژ باربارن به ما میگوید: «تلاش خواهیم کرد تا معما را درک کنیم…»
بررسی اسرار هرم بزرگ وی را قادر ساخته تا به سطح بالایی از رموز حاکم بر دانش مصریان باستان نفوذ کند و به مدد تحقیقات دقیقی که از ابوالهول به عمل آورده این بار قادر است بهتر از پیش معمای پیشگویانهای را که هزاران سال است بر اهرام مصر، این اثر فراانسانی سایه افکنده و با سرنوشت نهایی بشر امروز آمیخته شده را پاسخ گوید.
همچنین ژرژ باربارن به بررسی ابلیسک لوکسوری واقع در میدان کنکورد شهر پاریس میپردازد. این بنا از زمان نصب تا کنون تاثیرات شگرفی بر رخدادهای سیاسی کشور فرانسه داشته است و خواهد داشت.
مشخصات کتاب معمای ابوالهول بزرگ
نام کتاب: معمای ابوالهول بزرگ (اسرار هرم بزرگ، راز حضرت مسیح و کتاب مردگان)
نویسنده: ژرژ بارباران
ترجمه: شهلا المعی
زبان کتاب: فارسی
فرمت: PDF
تعداد صفحات: ۱۹۶ صفحه
حجم فایل: ۲.۷ مگابایت
فهرست کتاب معمای ابوالهول بزرگ
فلات جیزه
پیشگویی در درون هرم بزرگ
۱۵ – ۱۶ سپتامبر ۱۹۳۶
اتاق پادشاه
مبحث ابلیسک
جنگهای ماقبل آخر
ابوالهول بزرگ
یگانه متن قدیمی که از ابوالهول سخن گفته
افسانه ابوالهول
سه فرضیه
اعلام مسیح
مسیح – رییس
حیات دوباره
قدسالاقدس
کلمه پایانی
سخنی از مترجم
در اوراق نامههای بیشمار و گویایی که دریافت نمودهایم، تعداد زیادی از نگارندگان، خواستار اطلاعاتی از وضعیت کنونی هرم بزرگ هستند و از ما تقاضا کردهاند تا مطالبی راجع به موضوع و شرایط بازدید از این بزرگترین بنای تاریخی تهیه کنیم و با جدیدترین اطلاعات منتشر نماییم.
برای رهنمون شدن و درک خواننده، و آشنایی با این مکانهای نمادین، در صفحات بعد، همراه با نقشهای از فلات، برخی اطلاعات را نیز پیرامون نحوه دسترسی به بناهای جیزه بیان میداریم.
میبایستی از قاهره پایتخت مصر خارج شد، تا به روستای کوچک مصری رسید که اطراف آن مملو از ویرانههای مربوط به فراعنه است، و در آنجا معمای ابدی ابوالهول در برابر نسلها چمپاتمه زده است.
همین که از پایتخت با مساجد زیبا خارج شویم، از بین دو شاخه رود نیل عبور میکنیم. سابقاً، این عمل سوار بر الاغ انجام میشده و راهی که در جنب و جوش توراتی نخستین قبایل سرگردانی میپیمودند، نیز مسافرین در میان سکوت و خشونت نیمه کویری، راه پر رمز و رازی پیش میگرفتند که در میان شنها مدفون شده بود.
امروزه، همه چیز مدرن شده است: راههای ارتباطی ماشینرو، قطار (با واگنهای لوکس) مسافرتها را آسان و متداول کرده است.
مدت سفر کوتاه است؛ به زحمت ربع ساعت میشود، و آن هم از لابلای خانههای زیبا و از میان باغهایی که در مسیر کشتزارها گذر میکند. جاده اصلی در پایین یک شیب تندی پایان مییابد که به سختی با دو جاده بسیار تند بالا میرود: یکی از دو جاده به هتل لوکس جدید زیبای مناهاس منتهی میشود، و دیگری در سمت چپ است که به هرم خئوپس ختم میشود.
احساسی توأم با ترس و احترام خاص مذهبی در برابر هرم خئوپس، این بنای تاریخی، که از جمله شگفتانگیزترین بنای تاریخی تمام اعصار است که نه تنها چهل قرن، بلکه حداقل چهل و پنج قرن است که «نظارهگر شما است» و تپه عظیمی از سنگهایی که به آن احساس جاودانگی میبخشد، خواهیم داشت.
بیشتر بخوانید: دنیای گمشده عیلام | نیاکان سومری ما | فارسی باستان